2016. április 29., péntek

És akkor most...

...csöppenjünk bele a blogger világba!
 
  Először is mindenkit üdvözlök, aki erre a szerény blogra tévedt,ahol ál névvel fogom osztoni az észt. Höhö. Katy Howell. A tökéletes név megtestesítője - lehet, kicsit befolyásolja a név választást,a jelenlegi olvasmányom, a Luxen sorozat -  bár, szerintem a Katy illik is rám.

  Ez egy nagyon ízig-vérig Katy blog lesz. Szabadszájú leszek, mindent leírok úgy, ahogy gondolom. Nem fogok keríteni, magamat adom 100%-ig. (Így előfordulhat egy két káromkodás is majd,sorry) Nem számítok sok követőre és folyamatos olvasóra, de akiknek szimpatikus lesz a stílusom és személyiségem azokat előre imádom. Ha rányomsz arra a bizonyos követés gombra, hálám örökké üldözni fog.

 Egyik kétségből estem a másikba, mert nem tartozik az ügyességeim közé a blogok megfelelő, igényes küllemének a megteremtése, ezért elnézést a kicsit gyatra sablonért, de ezt tudtam összehozni. Úgy sem - vagyis nagyon remélem - az a lényeg. Hozzátenném, hogy sokszor fogok változtatni rajta, éppen amilyen kedvem van. De ha valami megtetszik, akkor kérlek jelezd, mielőtt megváltoztatnám nagy buzgóságomban.

 Igazából baromira nem tudom, pontosan mikor és milyen témájú bejegyzések lesznek, a lényeg, hogy itt aztán minden lesz!
  •  Saját véleményem könyvekről, filmekről, sorozatokról.  
  • Kisebb történetek, novellák, talán belekezdek egy nagyobb történetbe is.
  • Az életemről szóló feljegyzések.
  • Cikkek, ötletek.
  • Elemzések.
  • 1-2 téma több bejegyzésen át történő firtatása.
  • Lenyomom a torkotokon a zenei ízlésemet is.
  • Baromi jó, képes bejegyzések.
 Szóóóóval, jelenleg ezek jutottak eszembe. Tényleg, minden lesz. Biztosra veszem, hogy egy nagyon változatos blogot fogok működtetni.
 Előre bejelentem, hogy nemsokára elkezdek dolgozni egy bejegyzésen, ahol a mostani olvasmányomról - és egyben kedvenc könyvsorozatomról - ajánlót írok. (Luxen sorozat,első három része) Hosszú,nagyon hosszú ömlengésre számítsatok. Imádom ezt a sorozatot, de majd azért megpróbálok odafigyelni hogy ne lepjen el mindenkit a nyáltenger. Hihi.

 Az első bejegyzésben asszem ennyit szerettem volna leírni. Remélem nem voltam riasztóan közömbös számotokra. Most az jönne, hogy halálra dícsérem magamat és a blogot, hogy meggyőzzelek érdemes követni a blogger világban való tevékenykedésemet, de ha szimpatikus volt ez a kis szösszenet, akkor megbízok benned annyira, hogy kérés és parancsolás (sok blog cseppet túlzásba esik) nélkül is megteszed ezt.
 Továbbá imádnám, ha esetleg komment formájában is hagynál nyomot magad után!

 További szép napot nektek, bébibogyók!

Ui.: Elérhetőségek
  • Tumblr: keserugumicukor
  • E-mail: hwllkaty@gmail. com
By: Katy
4

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szimpatikus nagyon ez a kis bevezető. Máris bekövettelek :)
    További jó munkát kívánok! Sok-sok bejegyzéssel.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen<3

    VálaszTörlés
  3. Szia! Szerintem rakd ki a "Rendszeres olvasók" modult, úgy könnyebb lesz a feliratkozás!
    Továbbá szimpi vagy, várom a többi bejegyzést!
    Ölel: Bogi ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Hű, ha tudnád mennyire boldog vagyok, hogy írtál! Mindenképp megfogadom a tanácsod és kirakom :) Köszönöm szépen! Puszillak *-*

      Törlés